СОЛАРИУМИ И СОЛАРНА КОЗМЕТИКА
 
КОЗМЕТИКА

 SolarPower  предлага на своите клиенти соларна козметика на водещите марки SUNMAXX и TANERGY. Изключителната ефективност и грижата за кожата правят тези продукти предпочитани от много клиенти. Всички продукти на тези марки са произведени в Германия и отговарят най-високите изисквания за качество.

Всички продукти на SUNMAXX и TANERGY можете да намерите в нашите соларни студия. За поръчки на едро от фирми можете да се свържете с нас чрез формата за контакт.SUNMAXX е немска соларна козметика, която от много години се е наложила с успех на международните пазари. SUNMAXX предлага един ясен и лесно разпознаваем набор от соларни продукти за преди и след солариум на атрактивни цени. SUNMAXX отговаря на най-високите изисквания за грижа на кожата и гарантира:
  • Бърз тен
  • Интензивен тен
  • Равномерен тен
  • Дълготраен тен
SUNMAXX означава оптимален и естествен тен и отговаря на най-високите изисквания за качество. При производството на продуктите SUNMAXX се използват само висококачествени съставки като подбрани масла, изящни растителни екстракти и витамини. По този начин се постига оптимално възстановяване на кожата по време и след излагане на солариум. В допълнение, ценни съставки против стареене ефективно възпрепятстват преждевременното стареене на кожата.

SUNMAXX е един от малкото производители на соларна козметика в света, която отдава изключително значение на тестовете за качество на своите продукти. SUNMAXX предоставя всички свои продукти за преди солариум на фототоксични тестове, които потвърждават, че когато се използват в солариум, няма да възникнат алергични кожни реакции. Всички продукти SUNMAXX са произведени в Германия.

Соларната козметика SUNMAXX е дерматологично тествана от независими медицински специалисти по дерматология и алергология, а също така и от специалисти за опазване на околната среда. Всички продукти са отличени с "много добър”.

SUNMAXX е един от малкото производители на соларна козметика в световен мащаб, който предлагат специално разработени продукти за чувствителните места от тялото като лицето, шията и деколтето. Това ясно разграничава SUNMAXX от други производители на соларна козметика.Импулсивни танци, акробатика, импровизация, нежни движения, резки спирания - всичко това е част от танца на улицата. TANERGY не само представлява това опияняващо отношение към живота, но също така и отразява този стил със своите иновативни и модерни продукти. Те проектират духа на свободата и забавлението в един прекрасен спортно-привлекателен тен.

Уникален набор от соларни лосиони TANERGY с и без бронзант са най-подходящия продукт за всеки вкус. Тези продукти активират и ускоряват процеса на придобиване на тен, противодействат на преждевременното стареене на кожата, като я снабдяват интензивно с влага и реактивират жизнените й функции.

TANERGY разчита на висококачествени, хармонизирани съставки и чудесни аромати. Всичко това е създадено, за да разпалва доброто настроение!Мотото на TANNYMAXX казва всичко – ние обичаме вашата кожа. Страст, иновации и качество са основният ключ към успеха, който нарежда TANNYMAXX между световните лидери в производството на соларна козметика.

Всички продукти на TANNYMAX са тествани от независими външни институции и са получили гаранция, че отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност.

TANNYMAXX предлага изключително широка гама от продукти за преди и след солариум, задоволяващи всички индивидуални нужди на клиентите.Защо HAWAIIANA? Соларна козметика HAWAIIANA e с гарантирано качество, дерматологично тествана и с оценка “много добър” придобита от независима външна институция. Чрез козметиката за солариум HAWAIIANA ще добиeте:
  • Хавайско чувство за гъвкавост на кожата.
  • Екзотично красива кожа със силен шоколадов оттенък
  • Карибски тен
  • Тропическа грижа за кожата
  • УВ – релакс
 
СОЛАРНО СТУДИО СТУДЕНТСКИ ГРАД  |  СОЛАРНО СТУДИО МЛАДОСТ  |  СОЛАРНО СТУДИО СТРЕЛБИЩЕ  |  СОЛАРНО СТУДИО ДРУЖБА  |  СОЛАРНО СТУДИО БОРОВО
© 2011 SolarPower ® Всички права запазени. Web design: Parrot Design Studio