СОЛАРИУМИ И СОЛАРНА КОЗМЕТИКА
 
КОЗМЕТИКА
TANNYMAXX серия FACE

Сдобийте се с тен по свой собствен вкус. Хиалуронова киселина в комбинация с витамини дават усещане за младост и са дар за кожата. Този ускорител за тен и фактор против стареене придава на кожата млад и свеж вид. Магическата формула и богатото съдържание на меланин създават чудесен, мек, и подчертано златистокафяв тен.

MEN'S FACE ENERGY
Face Tanning Anti-Aging Booster

LOVELY LOLITA FACE COUTURE
Face Tanning & Anti Aging Booster


Соларна козметика за лице предназначена за ползване за преди и след солариум. Men's Face Energy е предназначен за получаване на суров, мъжки, дълбок тен на лицето. Този соларен лосион е мощен ускорител за тен и силен фактор против стареене. Дава на кожата максимално приятно изживяване и я прави еластична и свежа.

Състав:коензим Q10, еластин, глицерол, меланин, силикон, слънчогледово масло, тирозин, витамин А, витамин С, витамин Е

Производител: Tannymaxx/Германия


Соларна козметика за лице предназначена за ползване за преди и след солариум. Lovly Lolita Face Couture e създаден специално за нежната зона на лицето и деколтето. Специални съставки стягат лицето и го предпазват от стареене, в комбинация с тирозин и меланин се постига невероятно красив цвят на кожата и се запазват усещането за младост и свежест.

Състав:еластин, глицерол, хиалуронова киселина, меланин, силикон, слънчогледово масло, тирозин, витамин А, витамин С, витамин Е

Производител: Tannymaxx/Германия

Саше: 5 ml
Туба: 40 ml
Саше: 5 ml
Туба: 40 ml


 
СОЛАРНО СТУДИО СТУДЕНТСКИ ГРАД  |  СОЛАРНО СТУДИО МЛАДОСТ  |  СОЛАРНО СТУДИО СТРЕЛБИЩЕ  |  СОЛАРНО СТУДИО ДРУЖБА  |  СОЛАРНО СТУДИО БОРОВО
© 2011 SolarPower ® Всички права запазени. Web design: Parrot Design Studio